søndag den 28. oktober 2007

34 grundejerforeninger om fælles initiativ


Der har været ret stille omkring Godsparken og de andre oversvømmelsesramte Greve-områder siden dialogmøderne med kommunen 26.-27. september. Men for at sikre, at Greve Kommune ikke glemmer, hvor stor en udfordring vi står overfor, mødtes repræsentanter for - i første omgang - 35 grundejerforeninger midt i oktober for at diskutere, hvordan vi kommer videre. Du kan se listen over tilsluttede grundejerforeninger allernederst på siden.

Resultatet er dels denne hjemmeside, der skal fungere som informationscentral og forum for borgerarbejdet de kommende år. Dels en række krav, som vi mener, at kommunen bør efterleve. Du kan læse kravene i indlægget ovenfor, ligesom borgerinitiativet formelt vil præsentere dem for kommunen sidst på efteråret og følge op på, om de efterleves.

Du kan selv kommentere alle de nyheder, vi bringer på siden. Ligeledes er du velkommen til at sende en mail til vandigreve@gmail.com, hvis du f.eks. har links til relevante nyhedsartikler.

Michael C. Svendsen, webadministrator


4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vi hilser jeres initiativ velkommen og som medlem af gruppen bør det mest kritiske sted i Greve Kommune nævnes på hjemmesiden, som er Lundemosen omkring 8-tallet (et overløbsbassin), hvor vi har beboer som har døjet med oversvømmelser i 21. år og haft ca. 12 oversvømmelser.
Første oversvømmelse kom i 1986 og den værste oversvømmelse var i 2002 og den sidste oversvømmelse i 2007.
Vi kan heller ikke se på hjemmesiden hvilke personer der repræsenterer alle de tilsluttede grundejerforeninger?

Venlig hilsen
Grundejerforeningen Lundemosegaard
v/formand
K. Hasse Nielsen
Lundemosen 63
2670 Greve
Tlf.: 43 61 15 64
E-mail: khasse.nielsen@gmail.com

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke se hvad de såkaldte blogs (links) har med hjemmesiden, at gøre.
F.eks. hvad er formålet med bl.a. http://haohan888.blogspot.com/ etc.
Venlig hilsen
K. Hasse Nielsen
Lundemosen 63
2670 Greve

www.vandigreve.dk sagde ...

@1: Tak for opbakningen og informationen om ottetallet.

Nej, vi har ikke lagt listen over kontaktpersoner online; men med tiden kan det meget vel være, at kontaktgruppen vælger at gøre det, evt. i form af et Word-dokument eller en PDF-fil, man kan downloade (ligesom eksempelvis Kildebrønde-rapporten). Men om det besluttes før eller siden, kan jeg selvfølgelig ikke afgøre på egen hånd.

Jeg kan dog oplyse, at alle tilsluttede grundejerforeninger for et par dage siden har fået tilsendt et oplæg til en skrivelse, som de er velkomne til at tilpasse og uddele til deres medlemmer. Formålet er at opfordre de enkelte grundejerforeningsmedlemmer til at støtte op om initiativet, besøge hjemmesiden, sende feedback etc. Ideelt set ved man altså – i den enkelte grundejerforening - hvem der er lokal kontaktperson.

@2: Du skriver: >>Jeg kan ikke se hvad de såkaldte blogs (links) har med hjemmesiden, at gøre.<<

Godt spørgsmål, men svaret er nemt nok . De diskrete links øverst på siden skyldes, at siden ret beset har hjemme hos Googles vanvittigt brugervenlige Blogger-service (det er bl.a. grundet den, at vi så relativt hurtigt og let har kunnet lave en overskuelig side og i stedet bruge kræfter på indholdet). Har du ikke noget at bruge disse links til, kan du bare ignorere dem; de har intet med www.vandigreve.dk at gøre, men vi kan (så vidt jeg ved) ikke slippe for dem uden videre.

Vh Michael (wedadmin)

Anonym sagde ...

Tak for hurtigt svar og en logisk forklaring på disse blogs.