torsdag den 29. november 2007

Kort resume af møde om samlet indsats

I går mødtes en række repræsentanter for de grundejerforeninger, der støtter op om Vand i Greve-initiativet. Her var bl.a. enighed om, at vi - i det omfang, det er praktisk muligt - vil forsøge at tale med én stemme overfor kommunen. På den led drukner de ikke i et hav af forespørgsler, men kan bruge deres ressourcer på at udføre det praktiske arbejde med at forhindre fremtidige oversvømmelser.

I den sammenhæng vil vi bl.a. forsøge at få et møde i stand med en eller flere repræsentanter fra både administrationen og den politiske ledergruppe og på den måde - i første omgang - danne os et billede af, hvilke løsninger kommunen præcist har tænkt sig at satse på. Ikke blot seks måneder ud i tiden, men også på længere sigt.

Du vil løbende kunne følge Vand i Greve's arbejde og aktiviteter her på siden. Har du selv kommentarer, kan du enten skrive dem under de enkelte indlæg på siden (tryk på kommentarer-feltet til højre for datolinjen) eller ved at sende en mail til os på vandigreve@gmail.com

/Michael (webadmin.)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvorfor er Grundejerforeningen Lundemosegaard ikke blevet inviteret til omtalte møde? Vi vil meget gerne deltage i de forskellige møder, således at alle områder som har og er plaget af oversvømmelser bliver fremlagt for Kommunen via gruppen Vand i Greve-initiativet. Det bør ikke kun være de områder som blev ramt af oversvømmelser i sommer, som får størst opmærksomhed, men alle områder i Greve som gennem mange år har været plaget af oversvømmelser.
Venlig hilsen
Grundejerforeningen Lundemosegaard
v/formand
K. Hasse Nielsen
Lundemosen 63

Anonym sagde ...

Kære K. Hasse Nielsen

Allerede i september inviterede vi de grundejerforeninger, der havde interesse i og støttede arbejdet i "VandiGreve" initiativet til at deltage i arbejdet i repræsentantskabet. Jeg er derfor glad for at få lejlighed til at gentage, at alle bestyrelser i Greve's grundejerforeninger er meget velkomne til at deltage i møder og arbejdet i gruppen, uanset om de har oplevet oversvømmelser eller vil gøre en indsats for at undgå det. Vores næste møde er torsdag d. 17.1 2008 kl 19.30 i Hundige Kirke på Eriksmindevej.

Med venlig hilsen
Mogens Gurewitsch
VandiGreve initiativet