søndag den 20. januar 2008

Medlemstal efterlyses - for hvor mange er vi egentlig?

Ja, det er et godt spørgsmål. For selv om snart 40 grundejerforeninger støtter op om Vand i Greve, er vi ikke klar over præcis, hvor mange husstande dette dækker over. Det er ellers et tal, som kunne være interessant at kende og praktisk at have på hånden i flere sammenhænge.

Derfor må alle talsmænd (m/k) fra de tilsluttede foreninger meget gerne sende en mail til vandigreve@gmail.com med angivelse af antal husstande i deres pågældende forening.

Tallet vil herefter blive skrevet ind bag hver enkelt forening nederst på www.vandigreve.dk under punktet "Hvem står bag?"

Tak :-)
Michael, webadmin.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Lyt til et godt råd, og stands denne tal-manipulation, som som kun vil være til skade!

Medlemsskab af en grundejerforening er ikke noget husejere selv vælger. Vi er, i strid med grundlovens bestemmelser om foreningsfrihed, tvungne medlemmer!

Uanset min umiddelbare sympati for projektet, ønsker jeg/vi ikke at blive taget til indtægt for vandigreve.dk's holdninger; blot pga. dette tvangsmedlemsskab.

Inden borgerne bag dette initiativ tæller "medlemmer" op, så må jeg insistere på at vi bliver hørt inden, citat: "tallene er praktiske at have på hånden i flere sammenhænge" citat slut.

Grundejerforenings-bestyrelser må vel mene hvad de vil, men kan/skal ikke pr. automatik tage medlemmerne til indtægt for disse holdninger.
Grundejerforeninger har det formål at løse praktiske opgaver i deres lokalområde, og ikke (som fagforeningerne i gamle dage) drive politisk virksomhed, alene eller i flok, på medlemmernes vegne!

Mange venlige hilsener

V. Nielsen