mandag den 28. januar 2008

Vandstigning i regnvandsbassin var under kontrol

I forbindelse med oprensningen af Olsbækken, er kommunen ind i mellem nødt til at stoppe de pumper, der fjerner vandet fra Godsparkens regnvandsbassin. I sidste uge fik den manøvre vandstanden til at stige i bassinet, og borgere i området slog alarm til kommunen af frygt for, at deres kælder igen kom under vand.

Men der er ingen grund til bekymring, forklarer kommunens repræsentant.

- Jeg forstår godt, at folk er på vagt overfor stigende vandstand. Især hvis de bor i Godsparken. Men vi er også opmærksomme på vandstanden, og får et regnvejr vandet til at stige i bassinet, så tænder vi bare pumperne igen. Der er altså ingen fare på færde, siger ingeniør Ole Storm fra Forsyningsvirksomheden under Greve Kommune.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er jo pragtfuldt at kommunen har fingeren på kontakten, når det regner. Imidlertid er den lovede udgravning af basssinet ikke med i de planer, som jeg har set her, hvilket gør, at man p.t. ikke kan lukke ret meget vand ind i bassinet, før en alarm er nødvendig. Områdets rekreative værdi ville øges, hvis man flyttede 1/2 m. jord fra østdelen af bunden op på kanterne i forbindelse med anlæg af en sti rundt om bassinet. Er denne plan taget helt af bordet?