tirsdag den 22. januar 2008

Omfattende pressedækning af ekspertrapport - OPDATERET 28/1

Det vakte ikke blot lokal opsigt, da DTU-rapporten hængte Greve Kommune til tørre.

Således optrådte historien om de groft misligholdte vandløb og kloaker også i begge TV2 Lorrys aftenudsendelser, nemlig i form af et kort indslag 19:30 og et længere 22:20.

Du kan se de to indslag online her, sørg blot for at vælge korrekt dato (21. januar). Indslaget kan kun afspilles på en pc med Windows Media Player og kan ses online tre uger frem. Herefter vil udsendelserne angiveligt kunne ses via tv2regionerne.dk.

Dobbelartikel i DAGBLADET Roskilde
Også DAGBLADET Roskilde følger sagen tæt og udkom 22. januar med hele to artikler om DTU-rapporten, hvor også "Vand i Greve" omtales.

Artiklen fra avisens forside kan læses her, mens den uddybende artikel fra avisens side 6 findes her.

Vestegnen dækker sagen online
23. januar var en journalist fra Vestegnen så venlig at henvende sig og gøre opmærksom på, at undertegnede havde sovet i timen og overset en artikel skrevet af ham og hans kollega, som var publiceret online samme dag som DTU-rapporten. Herfra kvitteres ikke blot med røde ører, men også tak og et link.

Stor dækning i Sydkysten
Også Sydkysten var på banen i den forgangne weekend med to artikler - en helsides inde i avisen samt en mindre på forsiden - om den kritiske DTU-rapport. Fik du ikke læst den udgave af Sydkysten, der udkom 25. januar, kan du læse hele avisen online her.

Falder du over andre artikler, nyhedsklip eller andet af relevans for hjemmesiden, er du som vanlig velkommen til at smide en mail til vandigreve@gmail.com.

/Michael, webadmin.

Ingen kommentarer: